Dan žena na Promini

Dan žena na Promini

Većina muškaraca bi prokomentirala da je dan žena kao noć vještica samo šta se održava po danu, ali na svu sreću to nije slučaj kod muškaraca iz PD Promina.

Dan žena je za ženski dio PD Promina započeo ugodnom kavicom nakon koje smo krenuli prama Uzdolju od kud smo trebali ići na vrh Promine, te se spustiti do planinarskog doma.

11 žena je u pratnji našeg Joze krenulo u osvajanje vrha Promine. Dolaskom na vrh Jozo se transformira u Jozefinu i uz salve smijeha krećemo prema domu. Približavajući se nismo ni slutili šta nas očekuje. Dočekani smo uz pljesak i jaglace kao poklon koji su bili samo uvertira onoga što je slijedilo . Stol je bio postavljen, ručak spremljen, sve cakum pakum, a za desert palaćinke i torta. Nismo mogli vjerovati da su se naši zlatni dečki toliko potrudili i nadmašili sami sebe, i još kao šlag na torti su nam i zapivali. Taj dan majstori od kužine su bili Pili, Dinko, Kačko, Ivo, Viktor, Božo, Matić i Josip koji je bio u ulozi mašine za suđe.  E pa sad neka neko nešto kaže, a mi bi se dale kladit da niti jedno planinarsko društvo nema ovakve muškarce koji su napravili da se mi na Dan žena osjećamo kao prave kraljice. Ganute i iznenađene  zahvaljujemo im se iz sveg srca.

 

                                                                                                     Ivana Samodol

 

zene1
zene2
zene3
zene4
zene5
zene6
zene1
zene2
zene3
zene4
zene5
zene6

Vezani članci