Bliži se godišnja prezentacija rada našeg društva. 😄

Kao i svake godine pozivamo sve članove društva, prijatelje iz drugih planinarskih društava i udruga, poznanike, zaljubljenike u planine i prirodu, te sve ljude dobre volje da nam pošaljete Vaše FOTOGRAFIJE te video isječke s motivima naše i vaše planine Promine te događanja vezana uz PD ''Prominu'' (planinarenje, alpinizam, speleologija, tečajevi, planinarski događaji, trail, planinarska svakodnevnica, druženja, pejzaž, itd.) te na taj način i Vi budete dio naše godišnje prezentacije rada.

Molimo izbjegavati one fotografije s manjom rezolucijom, prvenstveno one fotografije koje ''skidate'' s facebook-a. Fotografije te video isječke slati putem Jumbo maila ili WeTransferom (https://www.wetransfer.com/) itd. na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno donijeti na USB sticku, CD-u ili DVD-u u ČETVRTAK 16. studenog 2017., 18 sati u prostorije Dobrovoljnog vatrogasnog društva (ul. 142 brigade HV-a br.16 u Drnišu). Mailove poslati do NEDJELJE, 19.11.2017.

Uz fotografije kratko opisati gdje je slikano, kad je slikano, što je slikano, ... a za sve dodatne informacije možete se obratiti na kontakt:
Ante Tošić 091/945 5949
Ante Gverić 091/548 3879

Planinarsko društvo "Promina" Drniš

 

FaLang translation system by Faboba
free social media buttons
Svakog četvrtka u 19:00 h po zimskom vremenu,...