obavijest redovni sastanci zimski

Sastanci svakog četvrtka u 20:00 h po ljetnom vremenu, odnosno 19:00 h po zimskom vremenu, u ulici Antuna Mihanovića 9 (zgrada br. 6 ulaz u prizemlju) u Drnišu. 

Na istoj adresi možete postati članom PD ''PROMINA'' Drniš, a potrebno je popuniti pristupnicu koju ćete dobiti te prilikom upisa donijeti dvije slike formata za osobnu iskaznicu. Izgled članske iskaznice:

15781514 10154351094097582 4470150652419410454 n

Svaki članica ili član Društva dobiva člansku  iskaznicu  (jedinstveni obrazac Hrvatskog planinarskog saveza ) u koju se nalijepi članska  markica za  tekuću  godinu. 

KAKO ZAPOČETI S PLANINARENJEM?

Većina ljudi koji započinju planinariti obično već posjeduje neka iskustva i predodžbe o planinarstvu stečene na lakšim izletima u bliže planine. Kada čovjek dobije volju da se odlascima u prirodu posveti organiziranije i poželi upoznati nove ljude, najbolje je da se uključi u neko planinarsko društvo. Pristup u planinarska društva je slobodan a novi su članovi rado primljeni.

Crtez 26 475 0 withoutgrow123

Organizirano planinarenje donosi veći stupanj sigurnosti svakom planinaru za vrijeme kretanja u planini. To se naročito odnosi na planinare početnike. Znanja i vještine o planinarstvu se stječu u Planinarskim školama, sudjelovanjem na pojedinim izletima, druženjem sa planinarima i na članskim sastancima, odnosno razmjenom iskustava i doživljaja s pojedinih izleta. Izlete  vode iskusni i savjesni članovi Društva, na dragovoljnoj osnovi. Odlasci na organizirane društvene izlete pored navedenog donose i radost druženja, te nova poznanstva.

Radujemo se vašem dolasku!

free social media buttons

logo prominatrail 227x165

Prijave su završene

Popis prijavljenih