Volonteri Promina Trail 2024

 

Organizacija i realizacija utrke zahtijeva priličan broj sudionika u tzv. backgroundu utrke (označavanje i čišćenje staza prije i nakon utrke, odrađivanje kontrole i okrepe tijekom utrke, usmjeravanje, logistiku, prihvat sudionika, prijevoz, fotografiranje, itd...) stoga molimo volontere spremne da se stave na raspolaganje da popune donju formu.

Popunite sve podatke i mi ćemo vas obavijestiti o nadolazećim zbivanjima i potrebama za vašom pomoći. Hvala unaprijed svim volonterima.

Također molimo članove PD Promina spremne i voljne staviti se na raspolaganje za gore pobrojane zadatke da se prijave na ovaj način radi lakše evidencije i raspodjele zadataka.

Hvala svima!

Mora se upisati
Mora se upisati
Invalid Input
Mora se upisati
Mora se upisati
Mora se upisati
Mora se upisati, preko maila grupno komuniciramo (uz WhatsUp)
Potrebno odabrati
Potrebno odabrati
Mora se odabrati
Mora se bar jedan izbor napraviti
Invalid Input

Podaci iz ovog obrasca prikupljaju se i obrađuju u svrhu evidentiranja volontera za Promina Trail 2023. Podaci o adresi stanovanja, elektroničkoj adresi i broju mobitela mogu se koristiti isključivo u svrhu informiranja volontera o aktivnostima i zaduženjima. Organizator se obvezuje prikupljene podatke koristiti isključivo za navedene svrhe te ih čuvati od trećih osoba. Slanjem ovog obrasca dajem privolu organizatoru Promina Trail 2024 da koristi moje osobne podatke iz ovog obrasca za navedene svrhe.